Çukur Oyunculuk Başvurusu

Bir fenomen haline gelen Çukur dizisi, her hafta izleyicilerini heyecanlandırmaya ve hayran bırakmaya devam ediyor. Çukur mahallesinin ve Koçovalı ailesinin gerilimli hikayesi her geçen gün daha da ilgi çekici hale geliyor. Oldukça sevilen dizinin oyunculuk başvuruları da hız kesmeden devam ediyor. Bu yazımızda Çukur oyunculuk başvurusu nasıl yapılır? Çukur başvurusu ve katılım aşamaları nelerdir? Bu soruların cevaplarını inceledik.
Çukur Dizisi Hikayesi
İstanbul’un, adı suç ile özdeşleşen Çukur mahallesi Koçovalı ailesinin kontrolü altındadır. Koçovalı ailesi suça bulaşmış ve kirli işlerle içli dışlı olsa da aile içinde ve mahallede kendilerine göre kuralları vardır. Kurallardan en önemlisi de uyuşturucu yasağıdır.
Çukur mahallesinde hiç bir şekilde uyuşturucu kullanılmaz, üretilmez ve satılmaz. Ancak bu yasağı delmeye kararlı olan bir grup ortaya çıkar. Bu grup önce Koçovalı ailesiyle anlaşmaya çalışır. Fakat anlaşma sağlanamayınca aileye ve mahalleye saldırma planı yaparlar. Ailenin gücünü düşürerek çökmeye zorlarlar. Tam bu sırada beklemedikleri bir gelişme olur.
Yamaç adlı genç, istediği gibi yaşamayı aklına koymuş ve yarınını pek düşünmeyen biridir. Bir gece güzel ve genç bir kadınla tanışır. Bu yaralı ve tehlikeli kadının adı Sena’dır. Yamaç ve Sena zamanla birbirlerini severler ve evlenirler. Fakat ölene kadar mutlu bir beraberlik yaşayacaklarını düşünen genç çiftin hayatı, Yamaç’ın geçmişte bıraktığını düşündüğü ailesinin araya girmesi ile karışır. Sena, sevdiği genç Yamaç’ın peşinden bu ailenin ve mahallenin içine girerken ikisi de artık hayatlarının bir daha eskisi gibi olmayacağını anlamışlardır.
Çukur Oyuncuları ve Yönetmeni
Çukur dizisi oldukça tecrübeli bir oyuncu kadrosuna sahip. Bu da dizinin kalitesini ve izlenme oranını olumlu yönde arttırıyor. Dizide Yamaç Koçovalı karakterini başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli canlandırırken, Sena karakterine ise güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda Ercan Kesal, Perihan Savaş, Şenay Gürler, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Kadir Çermik gibi tecrübeli isimler de yer alıyor.
Her hafta Show TV‘de yayınlanan dizinin yapımcılığını Ay Yapım ve Kerem Çatay-Pelin Diştaş ikilisi üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor. Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı Çukur’un müziklerini de tanınan sanatçı Toygar Işıklı yapıyor.
Çukur Oyunculuk Başvurusu
Çukur dizisinde oyuncu olmak için aşağıdaki ajansların tümüne başvuru yapabilirsiniz. Oyuncu olmak isteyen fakat 18 yaşından küçük olan adaylar kendileri başvuru yapamıyor. Onların adına ailelerinin başvuru yapması gerekiyor.
Çukur oyunculuk başvurusu için ajans listemiz şöyle;
- Çukur – Cast İstanbul
- Çukur – Ajans Reyting
- Çukur – IMC Ajans
- Çukur – Sinerama Ajans
- Çukur – Ajans Gökçe
- Çukur – Fenogram Ajans
- Çukur – Lions Ajans
- Çukur – Cast Ajans
- Çukur – Fame Cast Ajans
Siz de hayalini kurduğunuz oyunculuk yolunda bir adım atarak Çukur dizisinde rol alma şansı yakalamak istiyorsanız hemen başvurularınızı yapın. Başarılar dileriz.
bu salak biscolata erkeği değil mi ?
maviay derneği borçları
Merhabalar. Ben yarışmaya yaklaşık bir yıl önce başvurmuştum ses çıkmadı ya da çıktı ben farketmedim. Neyse iki gün önce güncelleme yaptım başvuru nosu olarak 2 ile başlayan 6 haneli rakam verdiler. Sabah gazetesinden kontrol edin diyorlar orda baktığımda 3 ile başlayan ve 7 haneli başvuru noları var hep. Birşey anlayamadım yani. Bir fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden..
Ben muzeyyen yıllardır bekliyorum.başvurum en az 10 yıl oldu basvurali.form güncellemek istiyorum bir türlü göndermiyor.başvurumu silip yeniden form göndermek istiyorum.ALLAH aşkına birilerine kıyakmi yapıyorsunuz neden bizi cagirmayirsunuz.yada neden yeniden formu dolduramıyorum
ben emre bulut engelliyim bu yarışmaya katılmak istiyorum sizlerden allah rızası için
Aynı bizede yaptılar kandırmaca biza rakam vermedilee
Merhaba,yeni bir e-posta adresi açıp tekrar deneyin bende öyle yaptım başvurdu
Başvuru numaram 369678 çok uzun suredir cikmadi Ta kenan bey zamaninda yenileme yaptim fakat cikmadi
Başvuru numarası ne işe yarıyor acaba?
Enes baturu görmek ve onun kuzenini görmek istiyor radyocu olmak istiyor televizyonda rol almak istiyor
Ben bu yarışmayı hep takip ediyorun şuan izliyorum yarışmayı yalovadan bakıyorum kaytazdere kirkente
başvurular kaç gün içinde yanıtlanıyor olumlu yada olumsuz
Ben 13ocak 2020 başvuru yaptım ama sonucu birtürlü öğrenemedim
Bir yıla yakın oldu form doldurdum,
Güncellemek istedim olmadı,
Yeniden formu doldurmak istedim oda olmadı.
Ayrıca,
WhalsApp’dan müracaat yaptım.
Bir cevap alamadım..
İyi günler,
Selâmlar..
Ben basvuru yaptim bana haber nasıl gelir yada ne zaman gelir nasıl öğrene bilirim
Yaklaşık on yil once basvuru yaptim ama ozamanki numaramda değişti mail de …guncelliyorum olmuyor .rica etsem kaydımı silermisiniz yeni kayıt yapmak istiyorum teşekkür ederim
Sabah gazetesi yerine aydınlık alsak 😀